Какво да очаквате в блога?

Тук ще откриеш разкази от първо лице за посещаването на интересни дестинации в България и полезна информация, която да ти спести време, объркване или неочаквани неприятни последици.

В блога ще откриеш и отзиви за хотели и ресторанти, които сме посетили по време на пътуването.

Всички знаем, че пълната наслада от дадено място можем да усетим само когато сме добре подготвени. Като избирам дестинация винаги опитвам предварително да проуча как се стига, какво ще ми е нужно и колко време отнема. Често ми се случва обаче да не успея да намеря достатъчно информация и да се появят леки неприятни последствия като избор на грешни обувки, разходка в неподходящо време, изгаряния и пр.

Тук ще се опитвам да споделя всички „уроци“, които съм научила по време на пътуванията си и така да направя пътешествието по-приятно и весело за останалите, на които тепърва предстои.

Ще споделям и красиви места, на които може да си направите снимки за спомен или пък, за да разнообразиш профилите си във Facebook и Instagram.

Предвидила съм и интервюта с пътешественици, които имат далеч по-голям опит от моя собствен, така че блогът да успее да ти даде максимална стойност и различни гледни точки. Stay tuned!

Без категория

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: